Tabte forbindelsen..

Forbindelsen til hjemmesiden blev tabt.. Vent eller opdater siden.

Om os

Vi har brugt lang tid på at gøre AirHosting så avanceret og brugervenligt som muligt - for at gøre vores kunder mest tilfreds. Siden vores opstart har dette altid været vores mål og vi prøver altid at forbedre os.

Vores historie

AirHosting startede på i 2022 for at konkurrere med de ledende hosts. Vores mission er at levere servere med høj kvalitet til en skarp pris uden at gå ned på kvalitet. Vi tror på at hvis vi levere kvalitets servere til vores kunder, vil vores kunder anbefale os og fortsat bruge os og derved skaber vi allerede besparelser, som vi kan ligge til kundens fordel.
Vi opsætter vores maskiner meget specifikt og er meget målrettet og grundet at vi er specifikke og grundige om hvad vi vælger, har vi besparelser, nemmere administration og mindre kompleksitet helt uden at skære på kvaliteten.

Vi arbejder konstant på at forbedre AirHosting til det bedre og det gør vi i samarbejde med vores kunder. Vores kunder betyder alt for os, da det er dem som holder os kørende og de ved bedst hvad de har behov for.
Vi er her blot for at holde vores servere kørende og levere hvad vores kunder ønsker, så de får en god gaming oplevelse uden at skulle bekymre sig om sin server lagger.

Vores Team

Bag AirHosting har vi vores fantastiske team som hver dag arbejder på at gøre AirHosting endnu bedre.

Mathias O.

Ejer

Mathias er ejeren af AirHosting og er med til den daglige drift. Mathias' speciale ligger hovedsageligt indenfor vores infrastruktur og administration af vores servere samt programmering.

Kristian B.

Support

Kristian's opgave er at hjælpe vores kunder med deres support sager dagligt og assistere Mathias i diverse opgaver indenfor vores infrastruktur og server-management.

Rasmus C.

SupportNy

Rasmus opgave er dagligt at hjælpe vores kunder og er ofte en som du vil møde i supporten hvor hans hovdesaglige opgave er.

Benjamin B.

Support

Rasmus opgave er dagligt at hjælpe vores kunder og er ofte en som du vil møde i supporten hvor hans hovdesaglige opgave er.

SERVER SPECS

Vi går ikke på kompromi med vores hardware. Vi bruger industriens bedste hardware - for at gøre din oplevelse bedre. Vi kigger altid efter industriens bedste teknologi.

  • AMD Ryzen 9 5900X, E5-1650v3 CPUs
  • 400+ MB/s r/w SSDs & 2500+ MB/s r/w NVMe SSDs
  • DR4 RAM at 2100+ MHz
  • 10000 Mbps uplink minimum på alle lokationer

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe til, spørg os!

Support sag

Support sag

Opret Sag

Salgs chat

Live

Live chat

Videnscenter

Guides

Gå til guides

Vi er bedømt

awesome

Du er super venlige og hjælpsomme

De er super venlige og hjælpsomme, gjorde alt hvad jeg bedte om

KÆMPE god service

KÆMPE god service, de har svaret super hurtigt hvis jeg har haft proble..

Købe her fra !!

købe har fra !!! da er mega godt service og support er også godt

Reload 🗙